دکتر جعفر یزدی مقدم عضو هیات علمی گروه  مهندسی صنایع دانشگاه حکیم سبزواری موفق به دریافت کارگزاری توسعه بازار و فروش از پارک علم و فناوری خراسان رضوی شد.

این کارگزاری نقش مهمی در رشد و توسعه کسب و کارهای مختلف ایفا می‌کند که  شامل مجموعه‌ای از وظایف و مسئولیت‌ها است که هدف آن افزایش فروش و دسترسی به بازارهای جدید است.

برخی از وظایف کلیدی این کارگزاری عبارتند از:

– تحلیل بازار: بررسی و تحلیل شرایط بازار، ترجیحات مشتریان، رقبا و فرصت‌های جدید برای ورود به بازارهای جدید یا بهبود عملکرد در بازارهای موجود.

– توسعه استراتژی‌های بازاریابی: طراحی و اجرای استراتژی‌های بازاریابی موثر برای جذب و حفظ مشتریان، افزایش آگاهی برند و افزایش فروش.

– ارزیابی اثربخشی برنامه‌های بازاریابی: استفاده از ابزارهای مختلف تحلیل داده‌ها و نظرسنجی برای اندازه‌گیری اثربخشی برنامه‌های بازاریابی و بهبود آنها بر اساس نتایج به دست آمده.

– تعامل با مشتریان و تامین‌کنندگان: برقراری ارتباطات موثق با مشتریان و تامین‌کنندگان برای شناسایی نیازها و انتظارات، ارائه راه حل‌های مناسب و بهبود روابط تجاری.

– توسعه روابط با شرکا و سازمان‌های مرتبط: برقراری و توسعه روابط با شرکا، سازمان‌های دولتی و نهادی برای پشتیبانی از اهداف بازاریابی و فروش.

کارگزاران توسعه بازار و فروش با استفاده از دانش فنی و تجربیات عملی، به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا به بهترین شکل ممکن با بازار رقابتی روبرو شوند و از فرصت‌های موجود برای رشد و توسعه بهره ببرند