دومین کلینیک حقوقی دانشگاهی شرق کشور با هدف ارتقای دانش حقوقی شهروندان و ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، مشاوره ای و وکالتی برای عموم مردم شهرستان سبزوار با حضور مسئولین دادگستری استان و شهرستان در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح می شود

دکتر سیدمحسن آزیز مدیر حقوقی و مسئول راه اندازی کلینیک حقوقی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: پس از اخذ مجوزهای قانونی از هیئت امنا و وزارت علوم، دومین کلینیک حقوقی در شرق کشور پس از دانشگاه فردوسی چهارشنبه ۱۷ مرداد در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح می‌شود.

دکتر آزیز افزود: راه اندازی این مرکز در راستای استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در افزایش آگاهی های حقوقی مردم و ارائه خدمات مشاوره ای حقوقی است.

مدیر حقوقی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار داشت: خدمات این کلینیک در ۴ سطح خدمات آموزشی، پژوهشی، مشاوره وکالتی به شهروندان ارائه خواهد شد.

دکتر آزیز افزود: کلینیک حقوقی دانشگاه حکیم سبزواری در میدان صاحب الزمان، خیابان انقلاب، جنب انقلاب ۷، طبقه اول آماده ارائه خدمات به همشهریان گرامی است.