دیدار مسئولان دانشگاه از بسیجی نمونه و جانباز دفاع مقدس

به همت پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه و همزمان با ۵ آذرماه، سالروز صدور فرمان تاریخی امام راحل(ره) در تشکیل بسیج مستضعفین، جمعی از مسئولان دانشگاه با حضور در منزل جانباز دفاع مقدس و همکار بسیجی، آقای علی دلقندی، ضمن عیادت از وی، از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر و صبوری خانواده ایشان نیز تقدیر نمودند.

رئیس دانشگاه با اشاره به خصائل نیکو و زحماتی که این جانباز عزیز در طول سال ها خدمت خود به دانشگاه متحمل گردید، اظهار داشت:

” اگر مجاهدت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام و بسیجی های بی ادعای جبهه های جنگ تحمیلی نبود، آسایش و آرامش کنونی کشور به راحتی حاصل نمی گردید و مجموعه دانشگاه وظیفه خود می داند تا سر حد امکان از زحمات آنان تقدیر نموده و از هر گونه تلاش در جهت بهبود و سلامتی آنان دریغ نورزد.”

DSC01075(FILEminimizer) *** DSC01076(FILEminimizer)

.

همچنین در همین راستا، فرماندهی پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه ضمن حضور در محل کار تعدادی از مسئولین و مدیران دانشگاه با اهدای هدیه ای ارزنده روز و هفته بسیج را به ایشان تبریک عرض نمود.

عباس بابائی، با اشاره به برنامه های متعدد فرهنگی که در طول سال به همت پایگاه بسیج کارکنان انجام می گیرد، گرامیداشت روز و هفته بسیج را در همین راستا برشمرد و ابراز امیدواری کرد که بسیج کارکنان دانشگاه بتواند در سال های آتی در انجام طرح ها و برنامه های فرهنگی بیشتری پیشقدم باشد.

DSC01032(FILEminimizer)   DSC01020(FILEminimizer)

DSC01029(FILEminimizer)   DSC01044(FILEminimizer)