در پی سنت حسنه دیدار از خانواده های های محترم شهدای منسوب به دانشگاه حکیم سبزواری، که از ابتدای سال جاری صورت پذیرفته است، صبح امروز و  همزمان با هفته قوه قضاییه از آقایان دکتر علیرضا حمیدیان، محمد طالبی، محمود پورسعید، روح ا..قلعه نویی و جواد دستورانی که برادران شهید خود را در دوران ۸ سال دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده بودند با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی،مدیر اداری و پشتیبانی ، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، مدیر حراست، مدیر بودجه و تشکیلات و اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

شهدا

گفتنی است شهدای گرانقدر، حمید دارینی( حمیدیان) در منطقه شلمچه، محمود طالبی در منطقه سومار، شهید جعفر اردیبهشتی منطقه عملیاتی قلاویزان، احمد پورسعید در منطقه عملیاتی فکه، رضا قلعه نویی در جزیره مجنون و علیرضا دستورانی در حسینیه به مقام والای شهادت نائل آمدند.