رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت:سالانه به طور میانگین ۱۶۰ نخبه به جمعیت نخبگان خراسان رضوی افزوده می شود.
دکتر سیدرضا احمدی زاده روز دوشنبه در دیدار با استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: نخبگان تحت حمایت این بنیاد، رتبه های برتر المپیادها، کنکور رتبه های یک تا سه جشنواره های ملی و بین المللی هستند.
احمدی زاده گفت: حمایت بنیاد نخبگان برای دانشجویان جوایز تحصیلی است، چنانکه دولت برای این دانشجویان۳۸۰ میلیون ریال هزینه می کند که شامل پرداخت ماهیانه بین چهار تا ۲۰ میلیون ریال برای دانشجویان مقاطع کارشناسی تا دکتری است.
وی تصریح کرد: تامین هزینه پایان نامه ها و هسته های پژوهشی که یک مساله از صنعت را رفع کنند و سفرهای خارج کشور، شرکت در سمینار و فرصت های مطالعاتی بخشی از حمایت های بنیاد نخبگان است.
دکتراحمدی زاده گفت: یکی از حمایت های بنیاد نخبگان در بحث خدمت نظام وظیفه آقایان است که نخبگان به جای خدمت مقدس سربازی می توانند با اجرای طرحی مشکلی از سازمانی را برطرف کنند و در حین انجام خدمت ممنوعیتی برای استخدام رسمی ندارند .
وی با اشاره به ۱۶ نوع خدمات تسهیلات بنیاد نخبگان افزود: در مقطع دکتری مجوزی از هیات وزیران برای جذب سالانه ۲۰۰ عضو هیات علمی از بین نخبگان دریافت شده که سبب شده ۸۴۰ نخبه مقیم خارج به کشور برگشته و در دانشگاهها مشغول فعالیت شوند.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت محدود دولت برای استخدام گفت: یکی از راههای حفظ نخبگان در استانها و مناطق، ایجاد شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور است تا نخبگان در آن مشغول فعالیت شوند.
دکتراحمدی زاده گفت: در خراسان رضوی ۳۳۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد که پیش بینی افزایش آن به سه هزار شرکت در دستور کار قرار دارد.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی افزود: دانشگاه حکیم سبزواری از قطب های دانشگاهی شرق کشور است که می تواند شرکت های دانشگاهی دانش بنیان ایجاد کند.
دکتراحمدی زاده گفت: رویکرد امروز ایجاد دانشگاهای نسل سوم و چهارم است که به جای آموزش محوری به پژوهش، کارآفرینی، اشتغال و رفع مشکلات جامعه توجه شود.