جشنواره ادبیات داستانی رضوی دانشگاهیان منطقه ۳ کشور، با اجرای برنامه های فاخر به انجام رسید.
آیین افتتاحیه جشنواره، با مراسم پرده خوانی نقال برجسته کشور، مجتبی حسن بیگی در حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید و علاقه مندان اهل بیت (ع) برگزار شد.
.
دکتر سلمانی ایزدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه طی سخنانی با تقدیر از عوامل اجرایی و هیأت داوران که در طول چندین ماه گذشته زحمات بسیاری را در این زمینه متقبل شده اند، پیام مدیر کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را نیز قرائت کرد.
.
.
در متن پیام آقای دکتر حسین میرزائی، با اشاره به اثرگذاری و نقش برجسته هنر و خصوصا ادبیات در توسعه و ترویج زندگی ائمه اطهار، از برگزار کنندکان این جشنواره نیز تقدیر به عمل آمده است.
.
دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان و شرکت کنندگان این جشنواره از دانشگاه های مختلف کشور، ادبیات داستانی و وجود مبارک حضرت ثامن الحجج (ع) و نقطه تلاقی آن را در این جشنواره در دانشگاه حکیم سبزواری، افتخاری برای یکایک دانشگاهیان و نیز آحاد مردم خراسان برشمرد و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع رؤسای دانشگاه ها در ابتدای سال جاری که: ” اگر می خواهید آینده یک کشور را ببینید، وضعیت حال حاضر دانشگاه های آن را بنگرید”، هدف اصلی از برگزاری چنین جشنواره هایی را توسعه و ترویج سیره نبوی و اخلاق، گفتار و کردار ائمه معصوم دانست و ابراز امیدواری کرد که با استقبال خوبی که از طرف دانشجویان از جشنواره امسال صورت گرفته، بتوان در سال های آتی در ابعادی گسترده تر و با کیفیتی بهتر آن را به سرانجام رساند.
.
.
رئیس دانشگاه حکیم، هنر را به عنوان ابزاری سودمند برای ترویج ارزش های دینی و فرهنگی عنوان و در این بین برای هنر ادبیات نقشی بسیار سازنده در ترویج این ارزش ها قائل شد.
دکتر حدادنیا ابراز امیدواری کرد که با بهره گیری هر چه بیشتر از فرهنگ رضوی و برگزاری همایش ها و جشنواره هایی از این دست، علم و دانش در دانشگاه بر پایه گفت و گو ، خیرخواهی و آزاداندیشی بنا گرد تا دانشجویان ما دانشجویانی بیداردل و متکی بر سیره انبیا باشند.
.
.
سید نورا… رضوی، دبیر جشنواره ادبیات داستانی رضوی نیز طی سخنانی ضمن تقدیر از زحمات تمامی اعضای کمیته های اجرایی و نیز هیأت داوران، با اشاره به آغاز به کار جشنواره از مهرماه سال گذشته و فراخوان آثار از بین تمامی دانشگاه های سراسر کشور و وصول بیش از ۲۰۰ اثر در بخش های رمان و داستان بلند، داستان کوتاه و مینی مال (داستان کوتاه کوتاه ) به دبیرخانه این جشنواره، از آقایان دکتر پاینده، دکتر جزینی، دکتر استاجی، دکتر کشاورز و دکتر دلبری به عنوان داوران جشنواره نیز تجلیل ویژه نمود و با اشاره به ارادت قلبی تمامی اعضا به حضرت ثامن الحجج (ع)، سختی های کار را در طول چند ماه گذشته بسیار شیرین و گوارا دانست و ابراز امیدواری کرد که عنایات آن حضرت شامل تمامی این عزیزان به عنوان پاداش معنوی انجام کار بشود.
.
قرائت قرآن توسط قاری نوجوان و بین المللی کشور و شهر سبزوار، آقای ابوالفضل طبسی، مداحی حضرت امام رضا (ع) و چاووشی خوانی توسط هنرمند نامی سبزوار آقای قاسم سهیلی منش، اجرای نمایشنامه هنری، ارائه گزارشی از روند داوری ها توسط آقای دکتر استاجی یکی از داوران جشنواره و نهایتا اهدای تندیس و لوح تقدیر به برگزیدگان از دیگر مراسم این جشنواره معنوی بود.
.
اسامی نفرات برگزیده جشنواره در هر بخش به شرح ذیل می باشد:
.
بخش رمان
نفراول: محمد رودگر- نام اثر: دخیل هفتم دانشگاه ادیان و مذاهب – رشته: تصوف و عرفان اسلامی از قم
نفردوم: مهرداد موسویان – نام اثر: غلام رضا دانشگاه:علمی کاربردی همدان
بخش داستان بلند
نفراول: معصومه عیوضی- نام اثر: فرمانده قلبها رشته: ادبیات فارسی دانشگاه گیلان
نفردوم:آرمان اعتمادی- نام اثر:چشمان آهو رشته:روزنامه نگاری دانشگاه صدا و سیمای تهران
بخش داستان کوتاه
نفراول: سیدمحمد ابراهیم سلطانی / نام اثر: سفارش رشته:صنایع دانشگاه پیام نور شیراز
نفردوم: مهرداد موسویان / نام اثر: بهتره که نپره رشته:روانشناسی دانشگاه علمی کاربردی همدان
نفرسوم: لیلا نوحی طهرانی / نام اثر: گریه های بی حساب رشته: روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد قم
اثر قابل تقدیر: سید میثم رمضانی / نام اثر: و تو خود در ظلماتی رشته:حقوق دانشگاه تهران
بخش داستان کوتاه کوتاه(مینی مال)
حسین شمشیری (قابل تقدیر) نام اثر/بهشت زمین رشته ادبیات انگلیسی دانشگاه گیلان
.