رئیس، هیات رئیسه، مدیران واعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری به دیدار امام جمعه سبزوار رفتند.
photo_2016-12-27_10-53-00
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد وخاطره امام جمعه فقید سبزوار، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی و آرزوی علو درجات آن روحانی عالیقدر، انتصاب حجت الاسلام مقیسه را به سمت امام جمعه جدید شهرستان را تبریک و تهنیت عرض نموده و اظهار امیدواری کرد حضور ایشان منشا خیر و برکات فراوان برای شهرستان باشد.
دکتر حدادنیا در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه حکیم سبزورای از جمله دانشگاه های بزرگ شمال شرق کشور است، یادآور شد: این دانشگاه با قدمتی سی ساله امروز یکی از افتخارات منطقه و شهر سبزوار است.photo_2016-12-27_10-54-19
وی ضمن یادآوری تحصیل بیش از ده هزار دانشجو در این دانشگاه عنوان داشت: دانشگاه حکیم سبزواری دانشگاهی جامع است که در همه حوزه ها اعم از علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی هنر و معماری در حال پرورش دانشجو می باشد.
دکتر حدادنیا به رشد دانشگاه در زمینه های علمی، پژوهشی و فرهنگی در چندسال اخیر اشاره کرد و افزود: در زمینه های علمی پیشرفت خوبی داشته ایم و تولید ثروت از علم یکی از اهداف دانشگاه حکیم سبزواری در چند سال اخیر بوده است که با همت محققان و پژوهشگران توانسته ایم دستاوردهای خوبی در این مهم داشته باشیم.photo_2016-12-27_10-52-37
وی ادامه داد: دانشگاه های حکیم در فعالیت های فرهنگی همواره جزء دانشگاه های شاخص کشور می باشد و هم اکنون دبیرخانه فعالیت های فرهنگی دانشگاه های منطقه ۹ کشور در دانشگاه حکیم مستقر است.
دکتر حدادنیا در خاتمه ضمن خوش آمد گویی دوباره به حجت الاسلام مقیسه از ایشان دعوت به عمل آورد در آینده نزدیک بازدیدی از دانشگاه حکیم داشته باشند و از نزدیک با پتانسیل و ویژگی های این دانشگاه آشنا شوند. photo_2016-12-27_10-52-42