با اعلام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۴ دانشگاه حکیم سبزواری همچون چندین سال اخیر در جمع دانشگاه های برتر جهان قرار گرفت.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری از جایگاه برتر این دانشگاه در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های جهان توسط موسسه بین المللی تایمز خبر داد و گفت: دانشگاه حکیم سبزواری در چهارمین سال متوالیِ حضور خود در رتبه بندی تایمز، در جمع (۱۲۰۰-۱۰۰۱) دانشگاه های برتر جهان و جلوتر از برخی دانشگاه های تراز اول کشور قرار گرفته است.

دکتر محمدعلی زنگنه اسدی افزود: با اشاره به افزایش موسسه‌های ایرانی در ویرایش ۲۰۲۴ به ۷۳ دانشگاه در این نظام رتبه بندی، اظهار داشت: با توجه به افزایش موسسه های ایرانی این رتبه بندی، دانشگاه حکیم سبزواری توانست در رتبه (۱۲۰۰-۱۰۰۱) دانشگاه های برتر جهان و بالاتر از دانشگاه های اصفهان، لرستان، یزد، سمنان و …  قرار دارد .

وی ادامه داد: رتبه بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام های رتبه بندی بین المللی دانشگاه ها است که اولین بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری تایمز و کیو اس تحت عنوان رتبه¬بندی “تایمز – کیو‌اس” و از سال ۲۰۱۰ به بعد با همکاری موسسه تامسون رویترز منتشر شد.

گفتنی است شاخص های عملکردی مورد سنجش در این رتبه بندی در ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت قرار دارد.