نشست رئیس و مسئولین دانشگاه حکیم سبزواری با سرکنسول عراق در خراسان رضوی به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمد عبدالله ططر سرکنسول عراق در خراسان رضوی در این نشست از سبزوار به عنوان شهری تاریخی و عالم پرور نام برد که عالمان و شخصیت های بزرگی همچون سید عبدالاعلی سبزواری و محمد علی شریعتی را پرورش داده است.
وی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه حکیم سبزواری افزود: دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه های مختلف آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهشی، تنوع تخصص ها و وسعت دارای پتانسیل های بسیار خوبی است.
سرکنسول عراق در خراسان رضوی بر لزوم گسترش ارتباطات بیشتر و گسترش همکاری ها در زمینه های علمی و پژوهشی از جمله برگزاری همایش های مشترک با دانشگاه های عراق از جمله برگزاری همایش هایی در راستای شناخت شخصیت برجسته سید عبدالاعلی سبزواری ، حضور اندیشمندان عراقی در دانشگاه حکیم سبزواری و امضای تفاهم نامه های مشترک علمی و پزوهشی دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه های عراق تاکید کرد.
سرکنسول عراق در خراسان همچنین گفت: از دانشگاه حکیم سبزواری برای میزبانی شایسته از دانشجویان عراقی سپاسگزاری می کنیم .
دکتر محمد ططر همچنین به پیوندهای گسترده فرهنگی و مذهبی میان ملت های ایران و عراق اشاره کرد و گفت: آرزومندیم دانشگاههای ایران از جمله دانشگاه حکیم سبزواری شرایطی فراهم کنند که دانشجویان عراقی هر چه بیشتر به سمت تحصیل در دانشگاههای ایرانی تمایل پیدا کنند.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این نشست گفت: دانشگاه حکیم سبزواری یکی از دانشگاههای جامع کشور است که رنکینگ بین المللی تایمز با کسب رتبه (۱۲۰۰-۱۰۰۱) در میان دانشگاه های ایرانی این رتبه بندی بالاتر از ۱۷ دانشگاه جامع مرکز استان قرار گرفته است.
دکتر اسدی زنگنه افزود: خوشبختانه زمینه پذیرایی از دانشجویان عراقی در دانشگاه ما فراهم شده است و ما از این حیث بسیار خرسندیم.
وی اظهار داشت: حضور دانشجویان بینالملل سبب بینالمللی سازی محیط دانشگاه می شود که این مهم در آینده دانشگاه و منطقه تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه مردم شهر سبزوار و دانشجویان دانشگاه احترام ویژه ای برای دانشجویان عراقی قائل هستند، گفت: با توجه به پتانسل های آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری، درحوزه های علوم مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی زمینه جذب دانشجوی بینالملل در این دانشگاه فراهم است.
دکتر زنگنه اسدی با تاکید بر برگزاری چنین نشست هایی، افزود: گسترش ارتباطات و تعاملات بینالمللی فی مابین برای رفع برخی از دغدغههای مدیران آموزش عالی مورد نیاز است.