به همت گروه علوم و مهندسی محیط زیست سمینار علمی بررسی چالش های مدیریت آب ایران و اکران مستند مادر کشی ظهر دیروز در آمفی تئاتر شریعتی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

در این نشست که با استقبال دانشجویان و اساتید همراه بود مستند مادر کشی( مادرکشی، فیلم مستند درباره بحران آب در ایران است. در این فیلم، بحران بی‌آبی از دیدگاه کشاورزان، صنعت‌گران و سایر مشاغل مرتبط به تصویر کشیده شده و علت‌های ایجاد بی‌آبی و پیامدهای آن بررسی شده‌است) اکران و پس از نمایش این فیلم پنل نقد مستند و بررسی چالش های مدیریت آب ایران با حضور کمیل سوهان، کارگردان مستند مادر کشی، دکتر حجت میان آبادی، پژوهشگر سیاست گذاری منابع آب از دانشگاه دلفت هلند و دکتر محمد سلطانی اصل،  رئیس گروه تحقیقات آب و فاضلاب استان خراسان رضوی برگزار شد.
[foogallery id=”2982890″]