همزمان با  ایام الله دهه مبارک فجر سه پروژه عمرانی و توسعه‌ای دانشگاه حکیم سبزواری با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری سبزوار و رئیس و مسئولین دانشگاه و شهرستان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه در آیین افتتاح  پروژه ها با تشکر از تلاش های حوزه معاونت اداری و مالی و مدیریت عمرانی در جهت ساخت و بهره برداری این طرح ها گفت: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

دکتر علی اصغر مولوی افزود: بوستان رفاهی دانش، با مساحت ۸ هزارمتر و دو زمین ورزشی والیبال و بسکتبال در خوابگاه  دانشجویی گلستان دانشگاه حکیم سبزواری پروژه هایی بود که امروز به افتتاح رسید.

وی با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه ها در راستای ایجاد فضای بهتر و بانشاط تر برای دانشجویان و کارکنان صورت گرفته است،خاطرنشان کرد: همه تلاش های همکارن ما در مجموعه دانشگاه حکیم سبزواری برای پرورش بهتر سرمایه های فکری و اجتماعی جامعه صورت می گیرد.