با هدف معرفی و ترویج رویکردهای بدیع در حوزه‌های نظریه‌ی کنترل، بهینه‌سازی و کاربردهای آن‌ها سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی صبح امروز با حضور پژوهشگران و محققان در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد.

دبیر علمی سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی در حاشیه مراسم افتتاحیه به روابط عمومی دانشگاه گفت: پس از پایان مهلت فراخوان سمینار۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده است که از این میان پس از ارزیابی‌کمیته علمی ۸۰ مقاله پذیرفته شده است.

دکتر مهدی زعفرانیه  افزود: طی دو روز برگزاری سمینار ۶۸ مقاله به صورت سخنرانی و ۱۲ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی افزود: همچنین سه سخنرانی عمومی با حضور اساتید برجسته کشوری و برگزاری سه کارگاه تخصصی از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این سمینار خواهد بود.

دکتر زعفرانیه ادامه داد: در برگزاری این سمینار دانشگاه های فردوسی مشهد، پیام نور مشهد، انجمن ریاضی ایران و قطب علمی مدل سازی و کنترل سیستم ها همکاری داشتند.

دبیر علمی سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی با اشاره به برگزاری مراسم یادبود مرحوم دکتر سید ابوالفضل علوی  استاد فرزانه و با اخلاق دانشگاه حکیم سبزواری در مراسم افتتاحیه سمینار از اهدای جایزه ویژه دکتر علوی به دو مقاله برتر این سمینار خبر داد.