دبیر سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی از ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش در دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد.

دکتر مهدی زعفرانیه با اعلام این خبر به روابط عمومی دانشگاه گفت: از میان ۱۰۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش پس از ارزیابی‌کمیته علمی ۸۵ مقاله پذیرفته شد.

وی افزود: طی دو روز برگزاری سمینار ۷۰مقاله به صورت سخنرانی و ۱۵ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دکتر زعفرانیه ادامه داد: ارائه سه سخنرانی عمومی با حضور اساتید برجسته کشوری و برگزاری سه کارگاه تخصصی از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این سمینار خواهد بود.

دبیر سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی هدف از برگزاری این سمینار را معرفی و ترویج رویکردهای بدیع در حوزه‌های نظریه‌ی کنترل، بهینه‌سازی و کاربردهای آن‌ها در زمینه‌های مختلف  برشمرد.

دکتر زعفرانیه یادآور شد: به یاد استاد فرزانه و با اخلاق گروه ریاضی کاربردی دانشگاه حکیم سبزواری مرحوم دکتر سید ابوالفضل علوی مراسم بزرگداشتی برای  آن استاد فقید در افتتاحیه سومین سمینار ملی کنترل و بهینه‌سازی برگزار خواهد شد.

گفتنی است سومین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی در تاریخ‌های ۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود. حهت کسب اطلاعات بیشتر از برنامه های این سمینار ملی می توانید به سایت سمینار به آدرس

مراجعه فرمایید.