سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی، با همکاری انجمن ریاضی ایران در تاریخ های ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی در دانشکده ی ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

دکتر علی برزنونی عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری و دبیر کنفرانس در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت:  از بین مقالات ارسالی به این رویداد، تعداد ۵۰ مقاله پذیرفته شده که ۴۴ مقاله در بخش سخنرانی و ۶ مقاله در بخش پوستری در روزهای برگزاری این رویداد توسط پژوهشگران ارائه خواهد شد.

دکتر برزنونی افزود: همچنین چهار سخنرانی عمومی با حضور اساتید برجسته کشوری و بین المللی، برگزاری دو کارگاه تخصصی از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این سمینار خواهد بود.

عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری اظهار داشت: هدف از برگزاری این سمینار فراهم آوردن بستری مناسب برای ارائه جدیدترین تحقیقات انجام شده در زمینه سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی و افزایش ارتباط علمی بین علاقه­‌مندان به کاربرد هندسه در  رشته‌های مختلف، از جمله اهداف این رویداد علمی است.

دبیر سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی گفت: محورهای تخصصی این کنفرانس شامل سیستم های دینامیکی و کاربرد های آن( شامل معادلات دیفرانسیل، معادلات دیفرانسیل تصادفی، نظریه آشوب، نظریه ارگودیک، نظریه انشعاب، مدل سازی سیستم ها و …)، نظریه های هندسی و کاربرد های آن( شامل هندسه دیفرانسیل، هندسه لورنتسی، هندسه جبری، هندسه گسسته، مدل بندی نظریه نسبیت،نظریه کدگذاری، رمز نگاری و علم رباتیک ، توپولوژی و  … است.

محققان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از کنفرانس به سایت سمینار به آدرس زیر مراجعه فرمایید: