سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی توسط گروه ریاضی محض دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر و با همکاری قطب علمی مدلسازی و کنترل دستگاه ها، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و انجمن ریاضی ایران، روزهای ۷و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

دبیر این همایش در گفتگو با روابط عمومی با اعلام اینکه دبیرخانه کنفرانس به صورت رسمی از اوایل مرداد ماه ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد، گفت: در اقدامات اولیه از اساتید برجسته ی دانشگاه های معتبر کشور برای عضویت در کمیته علمی دعوت به عمل امد که ماحصل ان تشکیل کمیته علمی مشتمل بر ۳۲ عضو هیات علمی بود.

دکتر علی برزنونی عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری افزود: پس از فراخوان کنفرانس، از سوی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند به موضوع، استقبال خوبی به عمل آمد و از بین مقالات دریافتی تعداد ۴۴ مقاله در بخش سخنرانی و تعداد ۶ مقاله در بخش پوستر پذیرفته شد.

دکتر برزنونی به اقدامات دبیرخانه همایش اشاره کرد و اظهار داشت: دبیرخانه کنفرانس  کلیپی از تاریخ شفاهی هندسه در ایران تهیه کرد که در این کلیپ، پیشکسوتان هندسه ایران به ایراد سخن در مورد سیر تکامل هندسه در دانشگاه های  ایران پرداختند، از دیگر اقدامات این دبیرخانه ، تهیه کتابچه ی مشتمل بر اطلاعات اساتید و پژوهشگران  هندسه  ایران و زمینه های پژوهشی مورد علاقه ی آنها ، بود.

عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تشریح برنامه های انجام شده طی دو روز برگزاری همایش، گفت: مراسم افتتاحیه در روز پنج شنبه مورخ ۷ بهمن ماه با سخنرانی و خوش امد گویی رِییس دانشگاه حکیم سبزواری، جناب اقای دکتر محمدعلی زنگنه اسدی و رییس انجمن ریاضی ایران جناب اقای دکترمحمد صال مصلحیان و دبیر علمی کنفرانس جناب اقای دکتر مهدی وطن دوست برگزار شد.

دکتر برزنونی افزود: در این افتتاحیه کلیپ تاریخ شفاهی هندسه ایران پخش شد و همچنین کتابچه ی تهیه شده معرفی گردید. سپس برنامه ها با ایراد سخنرانی عمومی سرکار خانم دکتر قانع ( استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد) ادامه یافت. پس از آن، سخنرانيهاي تخصصي توسط شركت كنندگان با موضوعات جديد و در سطح کیفی بالا به صورت موازی ارائه شد.

دبیر سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی گفت: در بعد از ظهر روز اول بعد از سخنرانیهای تخصصی، سخنرانی عمومی خانم دکتر فرشته ملک ( دانشیار دانشگاه خواجه نصیر طوسی) و سپس کارگاه مدل سازی و تحلیل رفتار شبکه های عصبی توسط خانم دکتر زهره دادی ( استاد یار دانشگاه بجنورد) برگزار گردید.

عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری  افزود: صبح روز دوم ابتدا سخنرانی های تخصصی شروع و سپس سخنرانی عمومی خانم دکتر طیبه واعظی زاده ( استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان) برگزار شد. بعد از ظهر روز دوم ابتدا سخنرانی های تخصصی و سپس سخنرانی عمومی  جناب پرفسور آلفنسو ارتیگ ) استاد برجسته دانشگاه جمهوری اروگوئه) انجام گرفت و در پایان کارگاه جئوجبرا توسط استاد باشی   ( دبیر پیشکسوت اموزش و پرورش سبزوار) برگزار شد.

پیام تصویری رییس انجمن ریاضی ایران به سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی( کلیک کنید)

متن پیام رییس انجمن ریاضی ایران به سومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی( کلیک کنید)