طرح های ویژه حمایتی – تشویقی برای نیروهای خدماتی دانشگاه

به گفته سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی، در راستای تأکیدات ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حدادنیا مبنی بر تکریم همکاران و رسیدگی به وضعیت معیشتی و رفاهی ایشان به ویژه اقشار کم درآمدتر و تقدیر از زحمات نیروهای خدماتی، امسال برای اولین بار ضمن اعلام بن کالا برای تمامی این عزیزان، هماهنگی های لازم نیز توسط معاونت و مدیریت محترم اداری و مالی در حال انجام است تا مکانی را در شمال کشور برای رفاه حال و برخورداری از امکان مسافرت تابستانی برای این عزیزان فراهم گردد و نیروهای خدوم خدماتی نیز همانند سایر همکاران دانشگاه بتوانند از تسهیلات مسافرت تابستانی بهره مند گردند.

.

SONY DSC

.

محمد همایی ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه به خاطر توجه ویژه ایشان به امور رفاهی و معیشتی همکاران، اظهار امیدواری کرد که نیروها و کارکنان حوزه های مختلف امور خدماتی نیز با احساس تعلق بیشتر به دانشگاه و تلاش در مسیر رشد و توسعه و تعالی آن، در انجام وظایف و مسئولیت های خود نیز به نحو شایسته و مطلوب، تشریک مساعی نمایند.