مدیرامور بین الملل و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: ویژه برنامه ی صداوسیمای خراسان رضوی به مناسبت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی با نام” پلاک ۵۷” در دانشگاه حکیم سبزواری تهیه و ضبط می شود.

دکتر حسن دلبری با اشاره به اینکه هر ساله به مناسبت دهه فجر شبکه های استانی در کنار شبکه های کشوری صداوسیما برنامه های متنوعی به مناسبت این ایام تهیه و پخش می کند، افزود: پلاک ۵۷ نام ویژه برنامه امسال صداو سیمای خراسان رضوی می باشد.

وی ادامه داد: قرار است این برنامه طی ده شب و در ده شهر استان خراسان رضوی ضبط و پخش شود و شهر سبزوار به عنوان یکی از شهرهای منتخب استان میزبان گروه سازنده این ویژه نامه خواهد بود.

مدیر امور بین الملل و روابط عمومی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده قرار بر این شده است که این ویژه نامه روز ۹ بهمن ماه ساعت ۱۸ در شهر سبزوار و دانشگاه حکیم سبزواری ضبط شود.

پلاک۵۷