مجموعه کتابهای دیجیتال کتابخانه دانشگاه حکیم سبزواری با ۱۵۰۰ نسخه از تازه ترین کتب علمی – دانشگاهی دنیا به روز شد

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری از اضافه شدن  ۱۵۰۰ نسخه از تازه ترین کتب علمی – دانشگاهی دنیا به بخش دیجیتال این کتابخانه خبر داد.

دکتر علی تسنیمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: این تعداد کتاب الکترونیک (لاتین) مربوط به سال های ۲۰۱۵-۲۰۱۶ می باشد که  در حوزه های مختلف علوم دانشگاهی  از جمله علوم پایه و فنی مهندسی خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه فایلpdf این کتب بر روی صفحه وب  کتابخانه مرکزی دانشگاه (زیر مجموعه لینکهای پایگاه های اطلاعاتی) قابل دسترسی است ،عنوان کرد: کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه جهت دسترسی به این مجموعه کتب الکترونیکی می توانند به آدرس:ftp://ftp.hsu.ac.irمراجعه کنند.

رئیس کتابخانه دانشگاه  در ادامه با اعلام اینکه هم اکنون امکان دسترسی به این کتب فقط در محیط دانشگاه فراهم است، تصریح کرد: برآنیم در آینده نزدیک با بارگذاری این کتب بر روی سیستم کتابخانه دیجیتال دانشگاه، امکان دسترسی آسانتر و  جستجوی موردی بر اساس رشته و عنوان این کتابها را برای پژوهشگران و دانشجویان  فراهم  کنیم.