جامعه دانشگاهیان حکیم سبزواری در پیامی حمله تروریستی به مدرسه دخترانه در کابل را محکوم کرد.

متن پیام بدین شرح است:

إنا لله و إنا إلیه راجعون

شهادت تعدادی از دانش‌آموزان  مظلوم و بی دفاع دختر در پی انفجار تروریستی در کابل را به ملت شجاع و مقاوم افغانستان تسلیت عرض می‌کنیم.

بی شک هدف قرار دادن کودکان و نوجوانان معصوم رفتار درنده‌خویان بزدلی است که بویی از انسانیت نبرده‌اند. دانشگاهیان دانشگاه حکیم سبزواری مراتب تاثر و همدردی خود را خدمت جامعه دانشگاهی، استادان، دانشجویان و مردم کشور جمهوری اسلامی افغانستان اعلام می دارد.
بدون تردید مبارزه بی‌وقفه با تر‌وریسم و اشغالگری راه نجات ملت‌های منطقه از این وضع تأسف‌بار است.
از خداوند متعال صبر و اجر برای بازماندگان این حادثه غم‌انگیز مسئلت می‌کنیم و توفیق روزافزون ملت مؤمن و پرتلاش افغانستان را خواستاریم.

جامعه دانشگاهیان حکیم سبزواری