مراسم بزرگداشت روز حسابدار با حضور رئیس دانشگاه، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، مدیر مالی و کار‌کنان حوزه مالی برگزار شد.

رئیس دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک۱۵ آذرماه، روز حسابدار و تقدیر از تلاش ها و زحمات فعالان حوزه مالی و حسابداری دانشگاه، گفت : حوزه امور مالی از جمله حوزه های مهم دانشگاه است و افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند، از نظر مسوليت، حساسيت و دقت و امانتداري وظايف بسيار سنگيني را بر عهده دارند.

دکتر مولوی به همگرایی همکاران فعال در حوزه مالی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه این همگرایی و همسویی در تحقق اهداف اقتصادی دانشگاه نقش بسیار مهمی داشته است.

رئیس دانشگاه با اشاره به شرایط ویژه مالی و اقتصادی کشور افزود: بخش اعظمی از مدیریت هزینه ها در این شرایط اقتصادی بر عهده فعالان حوزه های مالی است.

آقای رضا مناجاتی پور، مدیرمالی دانشگاه نیز در این آیین ضمن تشریح سابقه روز حسابدار به ارایه گزارشی در خصوص فعالیت های حوزه مالی دانشگاه پرداخت.
در پایان این مراسم از کارکنان حوزه مالی، خانم شکاری و آقایان عباسپوران و قریشی تقدیر بعمل آمد.