مدیر دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از اجرای مرحله دوم طرح ارتقا آشپزخانه غذاخوری دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد.
آقای علی ذاکری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این طرح چهار دستگاه چلو پز ۳۸۰ لیتری تحت فشار، کباب گیر خودکار پرسی، دستگاه شستشوی برنج، گرمخانه طبقاتی، واترجت و … با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان به ارزش چهار میلیاردو صدوبیست و هشت میلیون ریال خریداری و آماده بهره برداری است.
مدیر دانشجویی دانشگاه افزود: هدف از اجرای این طرح مکانیزه کردن فرایند آماده سازی و طبخ غذا از طریق تامین تجهیزات نوین صنعت غذا است و ابراز امیدواری می شود در صورت تامین اعتبارات لازم و در مراحل بعد اقدامات تکمیلی در این زمینه صورت پذیرد.
گفتنی است مرحله اول طرح ارتقا آشپزخانه غذاخوری دانشگاه در سال ۱۳۹۸ اجرا شده است.