همزمان با فرارسیدن ماه شعبان، مرکز نیکوکاری نهال امید دانشگاه حکیم سبزواری با هدف کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه، با حضور دکتر زنگنه اسدی سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام ایمانی خواه مسئول نهاد مقام معظم رهبری و برخی از مسئولین دانشگاهی و شهری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری به نقل از آقای سبحان پراگ، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ حکیم سبزواری، این مرکز در راستای اجرای تفاهم‌نامه منعقد شده بین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با کمیته امداد امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس مرکز نیکوکاری ویژه دانشگاهیان، با هدف کمک به اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه دانشگاهی در زمینه مسائل معیشتی، کمک هزینه تحصیلی، کمک هزینه تامین جهیزیه و کمک هزینه خوداشتغالی موفق به اخذ مجوز تاسیس شد.
گفتنی است معاونت‌های اداری و مالی، دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از اعضای هیأت امنای مرکز نیکوکاری نهال امید دانشگاه حکیم سبزواری هستند.