ششمین جشنواره ملی رویش ویژۀ کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه های کشور امسال با داوری سیدمهدی دلبری،معاون مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهدشد.
۰۱۲۰

در راستای افزایش مشارکت کارشناسان کانون های فرهنگی هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های کشور در داوری ششمین دوره جشنواره ملی رویش، سیدمهدی دلبری معاون مدیرفرهنگی،به عنوان یکی از داوران این جشنواره،از سوی وزرات علوم انتخاب شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن اعلام این خبرافزود: طی انتخاب شایسته ای که وزارت علوم از معاون مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم به عنوان داور منتخب در ششمین جشنواره فرهنگی هنری رویش داشته است، این امر امتیازی قابل تقدیر و توجه برای حوزه فرهنگی و به خصوص دانشگاه حکیم سبزواری در میان دانشگاه های بزرگ کشور،به شمار می آید.

دکترکشاورز،داوری ۵حوزه تخصصی توسط داوران منتخب جشنواره را نقطه عطف کانون های شرکت کننده در این جشنواره عنوان کرد وگفت:۵حوزه تخصصی در بخش های(فرهنگ و اندیشه، ادب و هنر، قرآن و عترت،نیایش، کانون های اجتماعی، انتخاب کارشناس برتر دانشگاه و انتخاب دبیر برتر کانون) داوری خواهند شد که حوزه فرهنگ و اندیشه با زیرمجموعه های:مطالعات فرهنگی – سیر مطالعاتی – مطالعات زمان – کتاب – پژوهش هنری – نشر اندیشه، توسط سیدمهدی دلبری از دانشگاه حکیم سبزواری با حضور دکتر اسماعیلی مدرس دانشگاه، مقدم زاده رئیس دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، کرمی کارشناس فرهنگی وزارت کل امور فرهنگی وزارت علوم و مسول خانه سینما  داوری می گردد.

وی در ادامه ضمن تاکید بر جایگاهکانون­ های فرهنگی، هنری، اجتماعی، مذهبی به عنوان مجموعه هایی از جوانان خودجوش و اندیشمند در دانشگاه به هدایت و مدیریت کارشناسان در رسیدن به اهداف کانون ها،اشاره کردو گفت:خوشبختانه دانشگاه حکیم سبزواری با انتخاب معاون مدیرفرهنگی از سوی وزرات علوم به عنوان داور بخش فرهنگ و اندیشه،ثابت کرد که در تاکنون توانسته است در حیه وظایف خود،موفق عمل نماید.

گفتنی است دواری این جشنواره برای اولین بار به صورت الکترونیکی و در سامانه طراحی شده،از سوی وزارت علوم انجام خواهد شد.

لازم به ذکراست ششمین جشنواره ملی رویش در اواخر آذر ماه ۱۳۹۵ به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه