موفقیت مسئول اداره تغذیه دانشگاه در کنفرانس توسعه کیفیت سلامت غذا
نخستین کنفرانس توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا در ۲ و ۳ اردیبهشت ماه، درمحل انستیتو تحقیقات تغذیه ای صنایع غذایی کشور برگزار شد.
–
–
دراین کنفرانس، مسئول اداره تغذیه دانشگاه، خانم مهندس ناهید زمانی نژاد، با ارائه مقاله ای با عنوان “بررسی و ساخت ترکیبات نانو کامپوزیت غنی شده در بسته بندی های دوستدار محیط زیست” شرکت نموده و در میان مقالات ارائه شده به صورت پوستر حائز رتبه ممتاز گردید.
–
–
کسب این موفقیت را به همکار گرامی، سرکار خانم زمانی نژاد تبریک عرض نموده، توفیق ایشان را در سایر مراحل زندگی از خدای متعال خواهانیم.
–
جهت ر<یت اصل مقالات به سایت www.iranqualityconf.ir مراجعه فرمایید.
–
روابط عمومی دانشگاه