دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در در مرحله انتخابی مسابقات جهانی برنامه نویسی ACM موفق به کسب سهمیه آسیایی این مسابقات شدند.
به گزارش روابط عمومی، تیم دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری در مرحله انتخابی مسابقات جهانی برنامه نویسی ACM  که در دانشگاه صنعتی شریف با حضور تیم هایی از دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد با عملکردی درخشان موفق به کسب سهمیه آسیایی این مسابقات شدند.
گفتنی است اعضای این تیم را آقایان رئوف باغجری، علیرضا ناصری، ابوالفضل طبسی ، حسین جهانشاهی نوکنده و خانم ها حنانه سعادت، فائزه روئین فرد و محمدی (دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری) تشکیل داده بودند و سرپرستی این تیم نیز بر عهده خانم دکتر ملک زاده استاد یار گروه مهندسی کامپیوتر بود .
 روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان و به ویژه گروه کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری تبریک عرض می کند و برای این عزیزان آرزوی موفقیت در تمامی عرصه های علمی و اجتماعی دارد.