نشست بررسی تحولات منطقه و غزه با همکاری دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری و بسیج دانشگاهیان حکیم سبزواری شب گذشته همزمان با هفته گرامیداشت بسیج در تالار همایش بین المللی بیهقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سخنران اصلی این نشست که با حضور حداکثری و پرشور اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد، دکتر امین کوشکی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری بود.

در این نشست دانشگاهیان در فضای آزاد به بیان نقطه نظرات و دیدگاه ها و پرسش های خود در خصوص مسائل منطقه و غزه  پرداختند.

در انتهای این جلسه از زحمات دکتر علی محمد طزری مسئول سابق بسیج کارکنان دانشگاه تقدیر و آقای محسن معصومی به عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه معارفه شد.

همچنین از دکتر مهدی بقایری عضو هیات علمی گروه شیمی به عنوان استاد بسیجی نمونه  و دکتر سمیه خاتمی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی به عنوان استاد برتر عرصه جهاد تبیین تقدیر شد.