در حاشیه ی همایش بین المللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی مدیران و اعضای هیأت علمی گروه­ زبان و ادبیات فارسی دانشگاه­های حکیم سبزواری و کوفه با یکدیگر دیدار کردند و به تبادل نظر پرداختند. مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه حکیم سبزواری در این باره گفت: در نشست شبانگاهی که بین طرفین صورت پذیرفت بر تبادلات علمی و فرهنگی دوجانبه تاکید گردید. دکتر دلبری در ادامه افزودند: این همایش بین المللی فرصتی بود تا بتوانیم در حاشیه آن توانایی­ها و امکانات دانشگاه حکیم سبزواری را به طرف عراقی معرفی کنیم. تبادل استاد راهنما و مشاور، پذیرش دانشجویان عراقی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، برگزاری دوره­های دانش­افزایی به صورت برخط و حضوری، از جمله مهمترین موضوعاتی بود که در این نشست مشترک مورد گفتگو قرار گرفت.

دکتر نضال جمیل السعدی، مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کوفه نیز ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با دانشگاه بزرگ حکیم سبزواری، امکانات و توانایی­های این دانشگاه را کم نظیر خواند و با توجه به عدم وجود مقاطع تحصیلات تکمیلی در گروه آموزشی خود در دانشگاه کوفه ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر سازوکاری فراهم شود تا دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه بتوانند جهت ادامه تحصیل در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه حکیم سبزواری عزیمت کنند.