دکتر زنگنه اسدی سرپرست دانشگاه با همراهی تنی چند از مسولین دانشگاه نشست مشترکی را با دکتر طالبی ریاست سازمان علمی فرهنگی آستان قدس، دکتر خلیل زاده معاون ریاست سازمان علمی استان قدس رضوی  و جناب محمدیان مدیر روابط عمومی استان قدس در راستای تعامل و هم افزایی و استفاده از ظرفیت استان قدس رضوی برگزار کردند.

از جمله مصوبات این جلسه که در تاریخ یکشنبه ۱ اسفند برگزار شد، ساماندهی فرهنگسرای امام رضا علیه السلام با کمک دانشگاه حکیم سبزواری، مشارکت در جشنواره های سازمان علمی و دانشگاه امام رضا علیه السلام مانند جشنواره انتظار که در نیمه شعبان قرار است اتفاق بیفتد همکاری در طرح جاده ولایت و استقبال از زائر، همکاری اساتید و جامعه نخبگانی سبزوار در طرح خادمیاران رضوی، مشارکت و همکاری در همایش آینده روابط ایران و عراق در علوم مهندسی مشارکت در حوزه های آموزشی و پژوهشی و حقوقی و بین الملل و. همکاری در طرح جاده ولایت و استقبال از زائران امام هشتم و همایش اوقات فراغت بود.