نقش برجسته سفالی ملک بیداری

اجرا: علی وفائی

طراح: مجتبی کاویان

از راست به چپ:

یخدان های سبزوار: یخدان های سبزوار متعلق به دوران قاجار،نمادشهرهای کویری وحاشیه آن است که کاربری معیشتی برای مردم داشته است. درگذشته تعدادآنها در شهرسبزوار خیلی زیادبود ولی متاسفانه باتخریب های نابجا اکنون به تعداد انگشت شمارباقی مانده است.

سرو روستای بیزه: سرو روستای بیزه که قدمت آن به بالای ۵۰۰سال می رسد.معروف به بچه سرو فریومد که به روایت اوستا توسط حضرت زرتشت کاشته شد.این درخت زیبا وتنومنددر دامنه کوههای شما شهرداورزن قرارداردکه نماد آزادگی وپایداری فرهنگ وهنرایران است.

کاروانسرای: کاروانسرای روستای مهرمتعلق به دوران قاجاریه است یکی از زیباترین وتقریبا آخرین کاروانسراها از نسل کاروانسراهای جاودان ایران از دوران هخامنشی یان تا دوران قاجاراست.که اکنون برسر راه سبزوار-تهران واقع است.

سکه سربداران: سکه طلا متعلق به حکومت سربداران، ضرب سال ۷۶۳ه.ق، روی سکه عبارت محمد رسول الله و علی ولی الله درج شده است.

مسجدجامع: مسجد جامع سبزوارمتعلق به دوران سربداری،این مسجدازمساجدمعروف دوایوانه خراسان است که ضلع شمال آن در بازگشایی دوره رضاشاه تخریب وبصورت قاب بندی بازسازی شد.این مسجددارای چند کتیبه مربوط به دوره صفویه است که ارزش بسیاری داشته و دارد. برخی کاشی کاری ها در دوره قاجار و پهلوی به آن الحاق شده است.