مسابقات جهانی دار ۲۰۱۹ در شهر کلوژ- ناپوکا کشور رومانی از تاریخ ۱۴ تا ۱۹ مهر ماه ۹۸ برگزار شد.

در این مسابقات، تیم ملی دارت جوانان ایران را دکتر محمد رضا شهابی کاسب عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان مربی و روانشناس ورزشی همراهی کرد. با توجه به سطح بسیار بالای مسابقات جهانی در این دوره و حضور کشورهای صاحب دارت مانند انگلستان ، اسکاتلند، هلند و… که بیش از ۵۰۰ سال دارت در آن کشورها قدمت دارد؛ تیم ملی دارت جوانان ایران با کسب یک مدال ارزشمند نقره در بخش پسران و یک مدال برنز دوبل  در بخش دختران بعد از ۵ کشور اروپایی به مقام ششم در بین ۲۰ تیم شرکت کننده  دست یافت. در حاشیه این مسابقات نیز، کتاب ” دارت” نوشته خانم دکتر لیندا دافی از دانشگاه میدلسکس انگلستان که توسط دکتر محمد رضا شهابی کاسب و همکارانشان به فارسی ترجمه شده بود به آقای ” بیل هاتر” رئیس فدراسیون جهانی دارت اهدا شد.