همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس، مراسم تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عطر افشانی مزارشهدای گمنام دانشگاه حکیم سبزواری با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفترنهاد مقام معظم رهبری و دانشگاهیان صبح امروز برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام ایمانی خواه  مسئول دفترنهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری در سخنانی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال جدید تحصیلی و گرامیداشت نام و یاد امام راحل و شهدای اسلام به بیان مواردی از خاطرات و دستاوردهای دوران دفاع مقدس پرداخت.

در ادامه شرکت کنندگان در مراسم با گلاب مزار شهدای گمنام را شستشو دادند و با نثار گل و خواندن فاتحه یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشته و با آرمان های امام راحل، رهبر معظم انقلاب و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید بیعت کردند و در پایان با صبحانه از همکاران پذیرایی شد.