همزمان با هشتاد و پنجمین سالروز تولد دکتر علی شریعتی به همت کانون موسیقی دانشگاه حکیم سبزواری و همکاری نشریه هزار دستان، کانون ادبی و کانون هنرهای تجسمی مراسم ویژه ای در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر صیانتی معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری ضمن خیر مقدم به حضار برگزاری هر ساله مراسم سالگرد دکتر شریعتی را جزو برنامه های هر ساله دانشگاه بر شمرد.

سپس پدر بزرگوار دو شهید فتاحی در خصوص مبارزات دکتر شریعتی و رسالت معلمی ایشان به دلیل نزدیکی به ایشان مطالبی را بیان نمودند.

رونمایی از تمبر دکتر شریعتی، برش کیک تولد دکتر و اجرای موسیقی سنتی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

لازم به توضیح است این مراسم با حضور مسولین شهری و دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشگاههای سطح شهرستان و دوستداران این شخصیت نامی سبزوار برگزار شد.