⚫️هیات رئیسه دانشگاه حکیم سبزواری در پیامی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.
متن این پیام بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
▪️خبر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، مبارز نستوه و مجاهد دوران سخت مبارزات نهضت اسلامی، یار دیرین حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مرد روزهای سخت انقلاب و نظام باعث تاسف و تالم شد و ضایعه ای اسف بار و ثلمه ای جبران ناپذیر برای کشور و نظام مقدس جمهور اسلامی محسوب می شود.
▪️آن فقید سعید از چهره‌های مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی و در بیش از نیم قرن مبارزه و مجاهدت، وحدت‌بخش نیروهای انقلابی بود و با حضور در عرصه‌های گوناگون همواره در راه خدمت به مردم از هیچ سعی و کوششی دریغ نکرد.
▪️بی تردید آثارِ خدمات، تلاش ها، مجاهدت های بی وقفه و خستگی ناپذیر آن شخصیت بزرگ در دوران انقلاب اسلامی تا به امروز در یاد و خاطره ملت بزرگ ایران به نیکی باقی خواهد ماند
▪️هیات رئیسه ی دانشگاه حکیم سبزواری به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاهی سبزوار ارتحال اندوهبار عالم ربانی حضرت آیت الله العظمی هاشمی رفسنجانی را محضر رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید و حوزه های علمیه، ملت بزرگ ایران و خانواده شریف و صبور آن بزرگ، صمیمانه تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رضوان الهی مسئلت دارد.
هیات رئیسه دانشگاه حکیم سبزواری