دانشجویان عزیز و قهرمان تیم هندبال دختران دانشگاه حکیم سبزواری،

کسب مقام پرافتخار نایب قهرمانی در مسابقات هندبال دانشجویان کشور، دستاوردی ارزشمند و شایسته تقدیر است که نتیجه تلاش، اراده و همبستگی شما دانشجویان پرتلاش و متعهد می‌باشد. این موفقیت بزرگ، نه‌تنها نمادی از قدرت و توانایی‌های فردی و تیمی شما، بلکه نشان‌دهنده اعتبار و افتخارآفرینی برای دانشگاه حکیم سبزواری در سطح ملی است.

بدون تردید، پشت هر پیروزی، مجموعه‌ای از تلاش‌های بی‌وقفه، تمرینات سخت، و تعهد به اصول و ارزش‌های تیمی نهفته است. شما با همدلی و همکاری، توانستید بر چالش‌ها فائق آیید و جایگاه درخشانی را در میان بهترین‌های کشور به دست آورید. این دستاورد گواهی بر عزم و پشتکار شماست و بی‌شک برای دیگر دانشجویان و ورزشکاران دانشگاه، الهام‌بخش خواهد بود.

از طرف مدیریت روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، این موفقیت بزرگ را به همه اعضای تیم، کادر فنی و همه کسانی که در این مسیر شما را همراهی کردند، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم که این پیروزی، آغازی برای دستاوردهای بیشتر و موفقیت‌های بزرگتر در آینده باشد. اطمینان دارم که با استمرار در تلاش و حفظ این روحیه قهرمانی، قله‌های بیشتری را فتح خواهید کرد.

امین کوشکی

مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری

دانشجوی گرامی

سرکار خانم فائزه فیض‌آبادی

کسب مقام ارزشمند دوم در رشته پرتاب نیزه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های کشور، افتخاری بزرگ برای دانشگاه حکیم سبزواری است. این موفقیت درخشان نشان‌دهنده تلاش، اراده و توانایی‌های فوق‌العاده شماست که توانستید نام دانشگاه را در میان برترین‌های کشور مطرح کنید. این دستاورد شما گواهی بر تلاش‌های بی‌وقفه، تمرینات سخت و تعهد شما به رشته ورزشی‌تان است. همچنین باید از نقش مهم و حمایتی سرکار خانم فاطمه برزنونی، مربی محترم، که با دانش و راهنمایی‌های ارزنده خود در این مسیر همراه شما بودند، تقدیر و تشکر کنم.

از طرف مدیریت حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، این موفقیت بزرگ را به شما و همه کسانی که در این مسیر همراه شما بوده‌اند، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم این پیروزی، مقدمه‌ای برای دستیابی به افتخارات بیشتر در آینده باشد و شما همواره در مسیر موفقیت و سربلندی گام بردارید.

با آرزوی موفقیت‌های روزافزون

امین کوشکی