عزیزان فرهیخته دانشگاه حکیم سبزواری

با سلام و درود فراوان،

آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. امسال بازگشایی دانشگاه‌ها مقارن با هفته پرافتخار دفاع مقدس است؛ هفته‌ای که یادآور رشادت‌ها، فداکاری‌ها و حماسه‌های جاودان مردان و زنانی است که برای حفظ عزت و استقلال این سرزمین در برابر دشمنان ایستادگی کردند.

همان‌گونه که رزمندگان اسلام با جان‌فشانی و ایثار در میدان‌های نبرد، عزت ایران اسلامی را رقم زدند، امروز وظیفه ما در جبهه علم و دانش، تداوم‌بخشیدن به آن افتخارات و حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت کشور است. قرآن کریم در آیه ۱۱ سوره مجادله می‌فرماید: “یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ”. این آیه به‌روشنی بر جایگاه والا و ارزشمند علم و دانش نزد خداوند تأکید می‌کند و یادآور این حقیقت است که علم، نوری است که مسیر سربلندی و اقتدار ملت‌ها را روشن می‌سازد.

دانشگاه‌ها، به‌ویژه دانشگاه حکیم سبزواری، باید کانون این نور الهی باشند؛ مکانی که در آن علم‌آموزی، پژوهش و نوآوری به منزله جهادی مقدس تلقی می‌شود و راه‌گشای توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان است. بی‌تردید نقش دانشجویان و اساتید در این مسیر بی‌بدیل است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تلاش مضاعف برای رسیدن به قله‌های علم و فناوری و دستیابی به استقلال علمی هستیم.

از شما عزیزان، اساتید، دانشجویان و کارکنان فرهیخته دانشگاه حکیم سبزواری انتظار می‌رود که در این سال تحصیلی، با اراده‌ای راسخ و نگاهی بلند، گام‌های استوارتری برای اعتلای کشور و عزت اسلام بردارید. علم و دانش، همان سلاحی است که می‌تواند آینده‌ای روشن و مستقل برای ایران اسلامی رقم بزند.

با آرزوی سالی سرشار از موفقیت و پیشرفت برای همه شما عزیزان.

محمد علی زنگنه اسدی
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری