پیام رئیس دانشگاه حکیم سبزواری به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار:

بسمه تعالی

۱۷ مردادماه با یاد و نام شهید محمود صارمی و شهدای خبرنگاری که با ایثارگری و شرافت، جان عزیز خود را در راه حقیقت و حقیقت جویی فدا کرده و به حرفه مقدس خبرنگاری اعتباری فزون‌ بخشیدند، مزین شده است.

برخود فرض می‌دانم با تبریک هفدهم مرداد ماه؛ روز خبرنگار به جامعه خبری شهرستان سبزوار، از همراهی و تعامل سازنده اصحاب رسانه شهرستان سبزوار در انعکاس دقیق اخبار و رویدادها که آگاهی بخشی و تنویر افکار عمومی را به ارمغان می‌آورد، تشکر و قدردانی نمایم.

امیدوارم با استعانت از الطاف الهی و همکاری‌های ارزنده اصحاب محترم رسانه بتوانیم گام‌های مؤثری در اعتلای جایگاه دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دانشگاه معین غرب خراسان رضوی در حوزه های علمی، آموزشی و پژوهشی برداریم.

در پایان برای همه فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی دیار سربداران موفقیت و سربلندی در رسالت خطیر خویش را آرزومندم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری