بسمه تعالی
بانوان ورزشکار، شایسته و مقام آور دانشگاه حکیم سبزواری کسب مقام ارزشمند نایب قهرمانی در مسابقات هندبال دانشجویان کشور در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های کشور و نیز کسب مقام دوم رشته پرتاب با نیزه توسط سرکار خانم فائزه فیض آبادی در این دوره از مسابقات، افتخاری بس بزرگ است که در سایه الطاف الهی، تلاش متعهدانه و غیرتمندانه دانشجویان عزیز ورزشکار، به ارمغان آمد.

اهتمام مربیان و کوشش بی وقفه سایر عوامل اجرایی در کارنامه پرافتخار این دانشگاه به ثبت رسید.

در کنار این توفیقات ورزشی، ارائه یک الگوی شایسته اخلاقی توسط ورزشکاران عزیز در طول مسابقات، نشانگر جلوه‌های زیبای اخلاقی دانشجویان و عوامل بود.

امیدوارم ورزش دانشگاهی کشور با تأییدات خداوند متعال و اهتمام ورزشکاران و دست‌اندرکاران، در تداوم بالندگی روزافزون خود، ضمن گسترش فضای نشاط و محاسن اخلاقی در سطح دانشگاه‌ها و جامعه، ورزش کشور را در سطوح ملی و بین‌المللی توسعه دهد.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش اعضاء و سرپرستان تیم، کسب این مقام ارزشمند را به خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری تبریک عرض نموده و از خداوند متعال پیروزی و سربلندی همه قهرمانان و ورزشکاران ایران عزیز را مسالت می نمایم.

باآرزوی توفیقات روزافزون
دکتررسول شادنیا،معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی