دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته سبک نیو فول کنتاکت بانوان را بدست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، زهرا شورورزی دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری در مسابقات کشوری کاراته سبک نیوفول کنتاکت کشور، در مصاف با رقیبان خود موفق به کسب مدل برنز این رقابتها شد.

این دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: این رقابتها که مسابقات  انتخابی تیم ملی بود جمعه ۱ مردادماه با شرکت بیش از ۲۵۰ شرکت کننده، به میزبانی تهران برگزار شد و که خوشبختانه  توانستم در رده سنی بزرگسالان وزن ۵۵ +کیلوگرم با شکست رقیبان   مدال برنز و مقام سوم را کسب کنم.

وی سطح رقابتها را بسیار بالا عنوان کرد و افزود: از آن جهت که نفرات برتر به اردوی انتخابی تیم ملی دعوت می شدند،رقابت ها بسیار سخت و فشرده بود.

گفتنی است زهرا شورورزی دارنده ۶مدال کشوری و استانی است، کسب مقام سوم کشوری، مقام اول استان و مقام اول شهرستان از جمله افتخارات این دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری می باشد.