سرپرست دفتر استعدادهای درخشان  در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: تیم اعزامی دانشگاه حکیم سبزواری در مرحله مقدماتی بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور موفق به کسب ۴ مقام و اخذ جواز حضور در مرحله نهایی المپیاد شد .

مهدی شمس آبادی افزود: تیم اعزامی دانشگاه متشکل از ۴۴ دانشجوی برتر در ۱۳ رشته و به صورت متمرکز در مرحله مقدماتی المپیاد حضور پیدا کرد .
وی ادامه داد: این مرحله با حضور کلیه دانشگاه های قطب ۳ کشوری از چهار استان خراسان رضوی ، شمالی ، جنوبی و سمنان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد.

شمس آبادی یادآور شد: مرحله نهایی المپیاد ۲۹ و۳۰ تیرماه به میزبانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور در تهران برگزار می شود .
گفتنی است زهرا بشکنی، مازیار کاظمی، محمد بای، مسعود صفرپور مقام آوران تیم دانشگاه حکیم سبزواری  در این رقابت ها بودند .
جدول مقام آوران تیم دانشگاه حکیم سبزواری به شرح جدول ذیل می باشد .

رشته امتحانی المپیاد نام نام خانوادگی مقام کسب شده
علوم جغرافیایی زهرا بشکنی دوم