معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری از بازگشت کاروان زیارتی دانشجویان دختر و پسر به کربلای معلی در ایام اربعین خبرداد.

دکتررسول شادنیا با اعلام این خبر گفت: کاروان ۱۳۰ نفره دانشجویان و همکاران دانشگاه حکیم سبزواری با استقبال مسئولان و جمعی از کارکنان دانشگاه و خانواده ها از پیاده روی اربعین حسینی بازگشتند.

معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه اظهار داشت: کاروان زیارتی با سه دستگاه اتوبوس از ۲۲ مرداد لغایت ۳ شهریور به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به پیاده‌روی اربعین اعزام شده بودند.

دکتر شادنیا ادامه داد: ۹۲ درصد جمعیت اعزامی دانشجویان زائر اولی بودند و از برنامه های فرهنگی اجرا شده در طول سفر بهره بردند و نیز با زائران دیگر کشورها توسط طرح سوالاتی به ۳ زبان دنیا وارد گفتگو شدند و مظلومیت مردم مقاوم و مظلوم غزه را بیان کردند.