پیام رییس دانشگاه حکیم سبزواری در پی شهادت رییس دفتر سیاسی جنبش حماس دکتر اسماعیل هنیه توسط رژیم منحوس صهیونیستی

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون

ترور ناجوانمردانه رییس دفتر سیاسی جنبش حماس و شهادت مظلومانه دکتر اسماعیل هنیه توسط رژیم منحوس صهیونیستی قلب همه آزادگان و مظلومان جهان را به درد آورد.

بدون شک شهادت این مجاهد بزرگ، خون تازه ای در رگ های محور مقاومت و مجاهدین آزادی طلب در راه نابودی صهیونیست های غاصب خواهد دمید و فروپاشی این رژیم منحوس را سرعت خواهد بخشید.

اینجانب به نمایندگی دانشگاهیان دانشگاه حکیم سبزواری با درود به روح پرفتوح شهدای راه قدس به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شهادت جانسوز دکتر اسماعیل هنیه را به همه مسلمانان و آزادگان دنیا بویژه مقام معظم رهبری و مردم مظلوم فلسطین عزیز و کشورهای جبهه مقاومت تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال آرزوی پیروزی جبهه مقاومت و فلسطین عزیز و نابودی رژیم غاصب صهیونیستی را خواهانم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری