مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری از اعلام اعتبار تخصیص یافته به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی به عنوان یارانه برای استفاده از خدمات مراکز عضو این شبکه در فصل تابستان خبر داد.

دکتر اسدی فرد درباره میزان این اعتبار برای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در فصل تابستان سال جاری یادآور شد: بر اساس مصوبات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، اعتبار ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مبلغ ۴۰ میلیون ریال با ۵۰ درصد تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است.

براساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وی با تاکید بر اینکه متقاضیان استفاده از اعتبارات فصلی، لازم است برای دریافت اعتبار خود، عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی باشند، ادامه داد: تمامی گروه‌های مخاطب استفاده از اعتبارات و تسهیلات متنوع شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، باید از طریق مراجعه به سایت باشگاه مشتریان شبکه به نشانی my.labsnet.ir نسبت به ثبت مشخصات و تکمیل مراحل عضویت اقدام کرده و از 2 تیرماه امسال، ساعت ۹ صبح نسبت به بارگذاری مدارک لازم اقدام کنند.مهلت استفاده از اعتبار طرح، تا پایان شهریورماه 1403 است.