بازی، ورزش و حرکات اصلاحی بدن

استاد درس : آقای دکتر حسین شاهرخی

شیوع و افزایش ناهنجاری‌های قامتی و ابتلا به این ناهنجاری‌ها تأثیرات منفی فراوانی بر وضعیت بدنی و سیستم بدن افراد می‌گذارد. میزان شیوع ناهنجاری‌های وضعیتی ستون فقرات در دانش‌آموزان بیشتر از 80 درصد گزارش شده است. از آنجا که بروز ناهنجاری‌ها در کودکی و نادیده گرفتن آن‌ها می‌تواند یک عامل خطر در پیشرفت و وقوع آن‌ها در بزرگ‌سالی باشد. لذا بهبود و نگهداری وضعیت بدن صحیح در کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است. از جمله روش‌های اصلاحی که در اصلاح ناهنجاری‌ها به کار می‌‌روند تمرینات یا حرکات اصلاحی است که در حال حاضر بسیار معمول‌‌اند و در مراکز مختلف از آن‌ها استفاده می‌شود. با این همه، انجام حرکات اصلاحی برای افراد کم‌سن خیلی راحت و با جاذبه نیست. یکی از روش‌هایی که هم‌اکنون برای اصلاح ناهنجاری‌های وضعیتی در جوامع پیشرفته استفاده می‌شود، بازی است. در این روش می‌توان حرکات اصلاحی را به شکل بازی به افراد دارای ناهنجاری‌های قامتی به‌ویژه کودکان و نوجوانان ارائه داد. در نتیجه اگر این بازی‌ها با هدف برنامه‌ریزی شده باشند می‌توانند برای رفع و اصلاح ناهنجاری‌های وضعیتی کمک‌کننده باشند. همچنین جذابیت فعالیت ورزشی در قالب بازی ادامه و پیگیری آن را افزایش می‌دهد.

بازی، ورزش و حرکات اصلاحی بدن

استاد درس : آقای دکتر حسین شاهرخی

نشانی: خراسان رضوی – سبزوار – توحید شهر- پردیس دانشگاه حکیم سبزواری - گروه آموزش های الکترونیکی و آزاد

پست الکترونیکی: child@hsu.ac.ir