بازی ورزش و سفر به درون بدن

استاد درس: سرکار خانم دکتر اکرم ارزانی

در این درس اندام ها و سیستم های عملکردی بدن از جمله سیستم گوارشی، قلبی عروقی، تنفسی و عضلانی از طریق نمایش فیلم و انیمیشن به نمایش گذاشته می شوند و کودک سفری کوتاهی را همراه با فیلم به درون بدن دارد . این در حالی است که در زمان پخش فیلم کودکان حرکات سلول ها و اندامک ها و سیستم های مختلف را به صورت فیزیکی همراه با مدرس اجرا می نمایند. به عنوان مثال با فرمان و همراه با مدرس کودکان حرکات توده ای روده را که به صورت مواج است را با حرکات بدن خود به اجرا در می آورند و همزمان علایمی از دل درد و دل پیچه و سایر بیماری ها را همراه با حرکت به نمایش خواهند گذاشت.

بازی ورزش و سفر به درون بدن

استاد درس: سرکار خانم دکتر اکرم ارزانی

نشانی: خراسان رضوی – سبزوار – توحید شهر- پردیس دانشگاه حکیم سبزواری - گروه آموزش های الکترونیکی و آزاد

پست الکترونیکی: child@hsu.ac.ir