سالن اجتماعات پروفسور لطفی زاده

 
به یاد دانشمرد بزرگ
پروفسور لطفی زاده
“بنیان گذار منطق فازی”
این سالن در سال 1395 به نام ایشان نام گذاری شد

پروفسور لطفی زاده (با نام اصلی لطفی علی عسگرزاده) در سال ۱۲۹۹ چشم به جهان گشود.
وی دوران تحصیل خود را در ایران گذراند و پس از دریافت دیپلم، وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد. سال ۱۳۲۱ بود که توانست با موفقیت و هدف گذاری درستی که داشت، لیسانس مهندسی برق خود را از دانشگاه فنی تهران دریافت نماید.
یک سال بعد از این اتفاق به آمریکا رفت و در سال ۱۳۲۵ از دانشگاه MIT فوق لیسانس مهندسی برق خود را دریافت کرد و همچنین دکتری خود را در همین رشته و در سال ۱۳۳۰ دریافت نمود.
استاد پس از اخذ دکتری خود به عنوان استاد وارد دانشگاه کلمبیا شد و بعد از آن به دانشگاه برکلی رفت. نهایتاً در سال ۱۳۴۲ ریاست دپارتمان مهندسی برق که بالاترین عنوان مهندسی برق است را برعهده گرفت.
او در سال ۱۳۴۴ تغییر بزرگی در ریاضیات به وجود آورد و منطق فازی را پایه گذاری نمود. او در یک مقاله علمی، مفهوم مجموعه فازی را بر اساس زبان طبیعی معرفی کرد.
این برخلاف آموزش سنتی در ریاضی و منطق انسانی بود که پروفسور لطفی زاده با عزت نفس بالایی که داشت، توانست به خوبی آن را به اثبات رساند.
این منطق طوفان بزرگی در دنیای مهندسی به وجود آورد و در آن زمان بیش از ۱۵ هزار مقاله توسط تعداد زیادی از دانشمندان و مهندسان در رابطه با منطق فازی نوشته شد و کاربردهای زیاد آن در علم ریاضی را در نشریات علمی مختلف مورد بررسی قرار دادند.
منطق فازی تنها نظریه پروفسور لطفی زاده نیست. او نظریه‌های سیستم و فیلترهای بهینه را توسعه داد.
این سالن زیر نظر آقای مهندس رضا حجازی کارشناس مسئول گروه کامپیوتر اداره می گردد.