دانشجویان گرامی توجه داشته باشند برای ثبت نام مدارک ذیل را به همراه داشته باشند:

1-دانشنامه یا گواهینامه موقت مقطع کارشناسی مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل مقطع کارشناسی قید شده باشد. (تاریخ فراغت از تحصیل مقطع کارشناسی حداکثر 1403/06/31 می تواند باشد و همچنین دانشجویان سال آخر می توانند به صورت موقت گواهی معدل و تاریخ فارغ‌التحصیلی تحویل نمایند. ضمنا به اطلاع دانشجو رسانده شود که اعتبار این گواهی تا تاریخ 1403/09/30 می باشد و می بایست تا قبل این تاریخ اصل مدرک تحصیلی را تحویل نماید.گواهی معدل

2- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان دولت ، علی الخصوص معلمین آموزش و پرورش.

3- مدرک تعیین کننده وضعیت نظام وظیفه: کپی کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت موقت یا دائم (اصل کارت تعیین کننده نظام وظیفه جهت رویت) و پذیرفته‌شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت موقت یا دائم می‌باشند، ملزم هستند برای اخذ معافیت تحصیلی از طریق پورتال دانشجویی، درخواست های آموزشی اقدام نمایند و مدرک اخذ شده را تحویل دهند.

4- تاییدیه تحصیلی مقاطع قبلی(مقطع کاردانی، کارشناسی) که دانشجو می بایست دریافت و به دانشگاه تحویل نماید.راهنمای تاییدیه تحصیلی

5- اصل شناسنامه، کارت ملی و مدرک تعیین کننده وضعیت نظام وظیفه، که صرفا جهت رویت و تطبیق با پرونده الکترونیک دانشجو در سیستم آموزش می باشد.

6- برگ تقاضانامه برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان برای پذیرفته شدگان دوره روزانه (فرم شماره 4 پیوست).
فرم 4 کارشناسي ارشد