به مناسبت روز ” خانواده و تکریم بازنشستگان” جمعی از همکاران با حضور در کانون بازنشستگان دانشگاه، ضمن تقدیر از زحمات سی ساله ی این عزیزان، سعادتمندی، سرافرازی و سلامتی آنان را از آستان حضرت حق مسئلت نموده و ابراز امیدواری نمودند دانشگاه همواره از برکات وجودی و تجربیات ارزنده این همکاران، بهره مند باشد .

در این مراسم جناب آقای مهندس صالحی نیا به نمایندگی از بازنشستگان دانشگاه، ضمن تشکر از حضور همکاران در کانون، به بیان مشکلات موجود پرداخته و خواستار توجه بیشتر مسئولین دانشگاه به پیشکسوتان و خانواده آنان شدند .

همچنین به مناسبت این روز، همکاران حوزه مدیریت امور اداری و پشتیبانی، با حضور در دفتر ارتباط با خانواده، از فعالان دانشگاه در حوزه خانواده، تجلیل نمودند.

«مدیریت امور اداری و پشتیبانی»