دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳

برگزاری جلسه داوری اولیه ایده های دریافت شده در رویداد استارتاپ بازیافت پسماندهای صنعتی و معدنی دانشگاه حکیم سبزواری

دانشگاه حکیم سبزواری

دانشگاه حکیم سبزواری

از کل ۲۸ ایده ای که به دبیرخانه رویداد وارد شد ، ۱۵ ایده به تایید هیات داوران انتخاب و جهت رقابت به مرحله نهایی رویداد دعوت خواهند شد .

تیم های برگزیده رویداد به شرح ذیل اعلام میگردد.
دقت در موارد زیر الزامی است :
♦️اول اینکه اسامی بر اساس لیست زمانبندی شده اعلام شده و هیچ گونه اولویتی در اعلام اسامی وجود ندارد .

♦️دوم ، تمامی این عزیزان لازم است در کارگاههای اعلام شده شرکت و تا پایان روند رویداد پیام های گروه را رصد و در صورت هرگونه سوالی با کارشناسان مرکز ارتباط برقرار نمایند .

♦️سوم ، جلسه دفاع نهایی در مورخ ۲۱ اردیبهشت ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد .

🙍‍♀🙎‍♂آقایان و خانمها

۱⃣امید علیزاده