دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳

دانشگاه کودکان حکیم سبزواری

🔷 دانشگاه کودکان حکیم سبزواری

❇️ برای اولین بار در ایران دانشگاه حکیم سبزواری، با این باور که کودکان اندیشمند امروز آینده سازان فردای میهن هستند و برای ایجاد نگرشی نو به دنیای علم در کودکان، دانشگاه کودکان حکیم سبزواری را راه اندازی کرده است.

🔹 در دانشگاه کودکان حکیم سبزواری دانشجویان خردسال یک دانشگاه واقعی را با شرکت در کلاس های جذاب با موضوعات هیجان انگیز تجربه می کنند و در کلاس ها و آزمایشگاه ها و کارگاه های این دانشگاه ، از استادان دانشگاه حکیم سبزواری مفاهیم علمی را با بیانی ساده و قابل درک می آموزند.

🔹 درهای دانشگاه حکیم سبزواری در تیرماه ۱۴۰۱ به مدت ۳ هفته بر روی کودکان ۹ تا ۱۲ ساله باز می شود و شگفتی، آزمایش ، پژوهش و تجربه های نو در انتظار این کودکان خواهد بود.

🔹 علاوه بر شرکت در کلاس ها کودکان می توانند با حضور در پناهگاه حیات وحش شیراحمد طبیعت را به طور مستقیم لمس کنند، با فضاهای آموزشی و پژوهشی و ورزشی دانشگاه آشنا شوند و زندگی دانشجویی را تجربه نمایند.

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در print