بر اساس پیشنهاد ارائه شده در شانزدهمین نشست متعاهدین کنوانسیون منع تجارت جهانی، گونه های در معرض خطر انقراض (سایتیس)، در سال ۲۰۱۳ به سازمان ملل متحد، این سازمان طی نشست عمومی خود در تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۱۳، روز سوم ماه مارس (۱۲ اسفند) مصادف با تاریخ پذیرش کنوانسیون سایتیس در سال ۱۹۷۳ را به عنوان روز جهانی حیات وحش معرفی کرده است.
از این رو دانشجویان انجمن علمی محیط زیست دانشگاه حکیم سبزواری با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی،جهت تجدید بیعت با طبیعت و محیط زیست، مراسمی به همین منظور برگزارمی کنند.
دکترذوالفقاری مسئول برپایی این برنامه، به خبرنگار ما گفت: دانشجویان رشته محیط زیست به عنوان محافظان اصلی محیط طبیعی و گونه های گیاهی و جانوری، باید علاوه بر گذراندن دروس تئوری ،به فعالیت های عملی نیز بپردازند. به همین منظور با بازگشایی موزه حیات وحش دانشگاه حکیم سبزواری، قصد آن داریم دانشجویان این رشته و دیگر رشته ها که دلسوز محیط زیست و حیات وحش هستند را با گونه هایی بومی و غیربومی، آشنا کنیم.
مدیرگروه آموزشی محیط زیست در ادامه گفت: کشور ایران به دلیل دارا بودن مناطق متعدد جغرافیایی وبرخورداری از تنوع اقلیم، دارای گونه های بسیاری از گیاه،حیوان و جانواران می باشد که متاسفانه به دلیل تنوع نامناسب زندگی انسان ها،این گونه های کم یاب، رو به انقراض است.
به همین دلیل، برگزاری و بازگشایی مراسم و موزه های ویژه حیات وحش می تواند در شناخت و توجه بیشتر مردم به حیات وحش و محیط اطراف شان کمک نماید.
لازم به ذکراست روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته ،موزه برای بازدید دانشجویان علاقه مند دایر می باشد.
تاریخ برگزاری : چهارشنبه ۱۲اسفندماه
مکان: ضلع شمالی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی.
بازگشایی موزه حیات وحش دانشگاه حکیم در روزجهانی محیط زیست